Trainee aan het woord


Davy van de Zuidwind

“Voordat ik bij Boni kwam, werkte ik 12 jaar lang bij McDonald’s logistiek als proefbaas van het magazijn. Op een gegeven moment wilde ik graag een nieuwe uitdaging en zo nu en dan hoor je op de werkvloer wel over vacatures. Ik hoorde dat ze bij Boni teamleiders zochten, dus toen heb ik een open sollicitatie gestuurd en uiteindelijk ben ik uitgenodigd voor een gesprek.” Sinds 5 jaar is Davy nu werkzaam bij Boni als teamleider van de kruidenierswaren en de versafdeling in het distributiecentrum.

“Mijn functie houdt in dat ik eindverantwoordelijk ben voor alle processen binnen het distributiecentrum, voor de goederenontvangst en de emballage. Ook geef ik leiding aan logistieke medewerkers als heftruckers en orderverzamelaars. Leiding geven doe ik door mijn medewerkers positief te benaderen. Daarbij probeer ik hen de juiste aandacht te geven en ze feedback te geven om eventuele verbeterpunten te verbeteren. Als teamleider vind ik mezelf erg mensgericht.”

"Mijn grootste drijfveer is dat ik mij begeef tussen de mensen"

“Mijn werk is erg veelzijdig, ik regel dingen en begeef mij tussen de mensen. Dat is mijn grootste drijfveer. Ik krijg te maken met mensen met verschillende werk- en denkniveaus waarbij communicatie heel belangrijk is. Mijn opdracht naar een medewerker kan soms verkeerd overkomen, daarom vraag ik of de medewerker weet wat hij moet doen, dan weet ik zeker of ik het goed heb uitgelegd.”

Over de sfeer van Boni zegt Davy het volgende: “Eigenlijk hebben we hier een familiegevoel. Natuurlijk stapt niet iedereen elke dag met het goede been uit bed, maar toch is er overal betrokkenheid van iedereen te zien.”