Maatregelen Coronavirus

02 april 2020 09:00
Het Coronavirus is nu een aantal weken in ons land. Wij begrijpen dat het Coronavirus voor veel onzekerheid zorgt en vragen met zich mee brengt.

Bij Boni supermarkt staat de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop. Om deze veiligheid en gezondheid te kunnen blijven waarborgen en om onze klanten en medewerkers zoveel mogelijk te beschermen hebben wij diverse maatregelen getroffen, zoals u wellicht al heeft kunnen zien in onze winkels.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft omtrent het veilig doen van boodschappen bij Boni supermarkt. Daarom hebben wij een speciale pagina op onze website aangemaakt waar de meest voorkomende vragen worden beantwoordt. De pagina vindt u hier.

Wij doen ons uiterste best zodat u veilig en sociaal uw boodschappen bij Boni kunt blijven doen. Maar dit kunnen wij niet alleen! Wij rekenen erop dat ook u in onze winkels de richtlijnen van het RIVM volgt. Op deze manier doen wij allemaal ons best om elkaar op een veilige en verantwoorde wijze te blijven ondersteunen.


Terug naar het overzicht