Blad Boodschappen februari nu in de winkel!

31 januari 2020 16:00
Blad Boodschappen februari is vanaf deze week te verkrijgen in uw Boni supermarkt. Het februari-nummer staat volledig in het teken van 'Soep & zo'.

Een goede soep begint met een goede basis: de bouillon. Natuurlijk het allerlekkerst wanneer je deze zelf maakt en dat is minder werk dan je denkt.

Op koude dagen warm je pas écht lekker op met een kom soep. De goedgevulde maaltijdsoepen in deze editie zijn dan alles wat je nodig hebt!

Een kom soep is zo al goed, maar je maakt het soepmoment helemaal af met nog iets lekkers erop of erbij. Maak zelf croutons, grissini of crostini.

Samen met knoflook is de ui onmisbaar in je keuken. Is een gerecht wat flauw? Deze smaakmaker maakt het al snel helemaal goed! Maar wat nog wel eens wordt vergeten: ook op zichzelf is de ui prima te eten. Ontdek meer over dit bijzonder veelzijdige ingrediënt.

De kenmerkende bitterheid van de grapefruit zorgt ervoor dat deze kleurrijke vrucht weleens wordt overgeslagen. En dat terwijl de friszure citrussmaak juist heel goed past bij veel andere ingrediënten. Deze maand een viergangen weekendmenu met grapefruit!


Volg Boodschappen ook via Social Media, klik op één van onderstaande iconen: 

Klik hier om naar de site van het blad Boodschappen te gaan.
Klik hier om het blad Boodschappen online te bekijken.


Terug naar het overzicht