Blad Boodschappen november nu in de winkel!

29 oktober 2019 16:00
Blad Boodschappen november is vanaf deze week te verkrijgen in uw Boni supermarkt. Het november-nummer staat volledig in het teken van 'Go Latin'.

Denk je aan de Mexicaanse keuken, dan denk je toch aan taco's en tortilla's. Die kun je vullen met meer dan alleen gehakt, tomaat en kaas. Bak je taco's eens zelf, varieer met de topping en het wordt gezellig en kleurrijk op tafel.

Bij pompoenen denk je al snel aan de halloweenpompoen uit Noord-Amerika. Maar ook in Zuid-Amerika weten ze wel raad met pompoenen. Deze recepten met 'calabaza' passen perfect bij de diverse Latijns-Amerikaanse keukens!

Niets zo werelds als koken met kip: elk land geeft dan ook zijn eigen draai aan dit neutrale stukje vlees. Bereid je kipgerecht met een 'latin vibe' en het wordt vanzelf een fiesta aan tafel!

Deze keer geen menu voor het weekend, maar voor pakjesavond! Al deze gerechtjes eet je lekker ongedwongen. Op de bank bijvoorbeeld, tijdens het uitpakken van de cadeaus.

Neem een simpel blikje gecondenseerde melk, kook het een tijdje en ineens heb je de 'dulche de leche'. Deze prachtige goudbruine, romige karamel is perfect voor al je toetjes en taarten.

Extra deze maand: de Boodschappen wijngids Winter-editie! 
Met aandacht voor winterse witte wijnen, wijnen passend bij winterse gerechten en uiteraard mogen de Feestwijnen niet ontbreken.


Volg Boodschappen ook via Social Media, klik op één van onderstaande iconen: 

Klik hier om naar de site van het blad Boodschappen te gaan.
Klik hier om het blad Boodschappen online te bekijken.


Terug naar het overzicht