Belangrijke veiligheidswaarschuwing

13 april 2019 08:00
Mora heeft besloten om Mora Kipkorn uit de markt te halen. Door een fout in de productie heeft de metaaldetectie niet goed gefunctioneerd, waardoor het mogelijk is dat een kleine partij van dit product in de markt metaaldeeltjes bevat.

Het gaat om Mora Kipkorn 5x60 gram met lotcode 9067 en EAN code 8710861994500. De lotcode is vermeld aan de bovenzijde van de verpakking.

Mora verzoekt consumenten die in het bezit zijn van een verpakking Mora Kipkorn met genoemde lotcode, dringend deze niet te consumeren. Alle andere Mora producten alsmede de Mora Oven & Airfry Kipkorn en de vegetarische Kipkorn bevatten dit risico niet en kunnen gerust geconsumeerd worden.

Mora verzoekt consumenten die in het bezit zijn van een verpakking Mora Kipkorn met genoemde lotcode, dringend deze niet te consumeren en direct weg te gooien. Door de genoemde lotcode uit de verpakking te knippen en deze op te sturen naar Mora onder vermelding van naam, adres, IBAN rekeningnummer en ten naam stelling, ontvangen consumenten het aankoopbedrag incl. portokosten terug.

Het adres is: Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg

Mora stelt hoge eisen aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en biedt dan ook haar excuses aan voor dit ongemak.

Het bedrijf zal alle maatregelen nemen om deze fout in de toekomst te voorkomen. Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met Mora Consumentenservice via het nummer 0800-2356672


Terug naar het overzicht