Voordelen van online winkelen

Boodschappen doen met dezelfde voordelen als u van ons gewend bent, maar dan stukken gemakkelijker: Boni Webwinkel!

Boni helpt u als klant graag om op een prettige manier tijd en geld te besparen bij het doen van uw dagelijkse boodschappen. Met Boni Webwinkel kunt u eenvoudig online boodschappen doen. Dankzij een uitgebreid assortiment, aandacht voor kwaliteit én onze lage prijzen, doet u online boodschappen met dezelfde voordelen als u van ons gewend bent.

Voor al uw boodschappen kunt u terecht bij Boni Webwinkel. U kunt uw online bestelling afhalen bij een Boni Supermarkt of thuis laten bezorgen. Boni bezorgt op dit moment in de volgende gebieden:

Achterveld Heerde Putten
Almere Hierden Terschuur
Apeldoorn Hooglanderveen Vathorst
Doornspijk Hoevelaken Veenendaal
Ede Holkerveen Voorthuizen
Emmen Hulshorst Wapenveld
Ermelo Lelystad Wezep
Elburg Leusden Zeewolde
t' Harde Nijkerk Zwartebroek
Harderwijk Nijkerkerveen Zwolle
Hattem Nunspeet

Benieuwd of Boni ook bij u thuis bezorgt? Check dan hier eenvoudig uw postcode!

Zorgeloos bij u thuis


Online bestelde boodschappen kunt u afhalen of laten bezorgen wanneer u maar wilt. De boodschappen staan binnen 24 uur voor u klaar! Voor een kleine vergoeding van €3,50 worden uw boodschappen bij een door u uitgekozen Boni Supermarkt klaargezet. Afhankelijk van het door u gekozen bezorgmoment bezorgen wij uw boodschappen voor €4,95 of €5,95 zorgeloos bij thuis!

Meer informatie over afhaal- en besteltijden vindt u hier.

Dezelfde lage prijzen als in uw Boni Supermarkt

Wanneer u online boodschappen bij Boni Webwinkel bestelt, betaalt u dezelfde lage prijzen als in uw Boni Supermarkt. Ook heeft Boni Webwinkel, net als in uw Boni Supermarkt, wekelijks wisselende aantrekkelijke aanbiedingen. Dezelfde producten, prijzen én kwaliteit, maar meer gemak voor u als klant!

Ook online aandacht voor vers

Boni zorgt ervoor dat uw bestelde boodschappen altijd vers zijn wanneer u ze komt halen, of als wij ze bij u thuis bezorgen. Of het nu gaat om brood, groente, fruit of aardappelen; wij leveren het vers bij u aan. Diepvriesproducten worden bevroren afgeleverd zodat u deze thuis direct in uw diepvries kunt stoppen.

Houdt u de touwtjes liever zelf in handen? Dan kunt u uw versproducten ook gerust zelf uitkiezen en verzamelen in uw plaatselijke Boni Supermarkt. De andere bestelde boodschappen kunt u vervolgens afhalen.

Betaling & inleveren statiegeldproducten

Bij het afhalen van bestellingen van Boni Webwinkel kunt u zowel contant als met pinpas betalen. Bij bezorging aan de deur is het enkel mogelijk om met pinpas te betalen.

Voor zakelijke klanten die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel bestaat de mogelijkheid om, tegen overlegging van een recent uittreksel uit het register van de Kamer van Koophandel, te betalen door middel van een doorlopende incasso (SEPA) na ontvangst van een factuur per e-mail. Op www.bonisupermarkt.nl/zakelijk leest u hoe u betaling per doorlopende incasso kunt aanvragen en wat de werkwijze is.

Statiegeldproducten als lege flessen en bierkratten kunt u inleveren bij uw bezorger. Het statiegeldbedrag wordt door de bezorger verrekend met totaalbedrag op uw bon. Zekerheid en gemak voor u als Boni klant!

Boni Webwinkel, lekker gemakkelijk!

Klik hier om direct naar Boni Webwinkel te gaan.